/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy fán végzi a C 63 AMG – videó

2019. október 18. 16:45   |   Autoblog
címkék:  

A felvételen látható kocsi egyértelműen nem egy négyajtós Mustang, hanem egy sokkal drágább német sportszedán. Ami közös bennük, az a V8-as motor és a hátsókerék-hajtás. A Mercedes-AMG C 63 S sofőrje úgy járt, mint ahogyan a Mustang vezetők szoktak: találkozókról eljövet, menőzés közben elveszítik uralmukat az autójuk felett és leszédülnek az útról. Ezúttal egy fa fogta meg az elszabadult gépet.

Az incidens a hollandiai Rotterdamban, a múlt héten történt, az 100% Autolive autókiállítás alkalmával. A C 63 S éppen távozott a helyszínről, de a fotósok hada előtt úgy gondolta, driftel egyet a közönségnek. A manőver nem jött össze, a második ellenkormányzás kudarcba fulladt és az autó fara vehemensen kitört, a kocsi megforgott. A hátsó kerék elkapta a járdaszigetet, majd a szedán oldalával nekicsapódott egy fának. A sofőrnek nem esett baja, az anyagi kár azonban jelentős lett. 510 lóerő nem játék.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/