/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy másik baleset miatt esett csúnyát a motoros – videó

2018. augusztus 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár a kelleténél gyorsabban ment, egy autós miatt szenvedett csúnya balesetet egy motoros Amerikában, és még így is az utolsó pillanatban kerülte el a talán végzetes találkozást, ami várt volna rá.

Akármennyire is szeretik sokan, a motorozás sokkal veszélyesebb gyakorlatilag bármilyen autónál, hisz (az öltözéket leszámítva) nincs az ember körül semmi, ami egy becsapódást képes lenne elnyelni.

Az alábbi kaliforniai baleset is jól mutatja, mennyire tehetetlen volt kétkeréken közlekedő emberünk, akit egy fehér SUV pofozott le motorjáról, amely hirtelen átsorolása miatt okozott balesetet. Bár arról nem tudni, hogy a terepjáróban utazó(k)nak lett-e baja, a motorosnak két csigolyája törött, kificamodott a bokája, megsérült a válla, így öt hónapig kellett merevítőket viselnie, és még így is szerencsésnek mondhatja magát, mert egy kórházi dolgozó azonnal odasietett hozzá, s azt kérte, maradjon a földön, így nem esett nagyobb baja a gerincének.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/