/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Subaru-motoros Bogár – videó

2017. augusztus 09. 18:05   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen Bogár imádat valakinél abnormális méreteket ölt, például annál az embernél, aki besúvasztott egy Subaru WRX STI motort 1965-ös évjáratú autójába. Egyszerűen csak egy menő és villámgyors verdát akart, ami a legtöbb sportautónak beint a zöld lámpánál.

Az 1965-ös Bogár 1200 köbcentis léghűtéses boxermotorral hagyta el a gyárkaput, fénykorában a teljesítménye 36 lóerő körül mozgott. Az építők ezt a 2,5 literes Impreza STI motorral nagyjából megtízszerezték, miközben megtartották a bogárhátú gyári kinézetét – nos, majdnem teljesen. A szemlélő csupán a vastag hátsó gumik és az elálló motorháztető, no és persze az erőforrás bokszeres ropogása alapján foghat gyanút, hogy nem szériaautóval áll szemben.

A gép egyébként néhány nappal ezelőtt gazdát cserélt, mintegy 22 ezer dollárért. Boldog perceket szerez majd új tulajdonosának. Az alábbi videókon végignézhető a restaurálás/átépítés folyamata:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/