/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eldurvult a szivatás – videó

2014. február 23. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két egymás iránt ellenszenvet érző thaiföldi sofőr úgy gondolta, jól megleckézteti a másikat közúton, fényes nappal, ami végül több okból kifolyólag is rossz ötletnek bizonyult.

Biztosan ért már minket valamilyen szintű atrocitás közlekedés közben, hisz például a nagy forgalom ideges embereket és furakodó, udvariatlan résztvevőket vonz magával. Már az önmagában veszélyes lehet, ha valaki egy sok résztvevős, gyors szakaszon a másik elé vág, de ezt könnyen tovább lehet fokozni, ha a szenvedő alanyt is keményebb fából faragták.

Épp ez adta apropóját az alábbi videónak, ahol két thaiföldi sofőr szivatja egymást az autópályán –a többieket is veszélybe sodorva. A felvételen látható pótkocsis vontatmány vezetője szeretett volna sietni a relatíve sűrű forgalomban, ám az előtte haladó, jól megpakolt pickupos akadályozta ebben. Ezen annyira felmérgelte magát a teherautós, hogy amikor a másik elé kerül, onnantól már nincs visszaút és elindul a lavina, mely elkerülhetetlenül balesettel zárul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/