/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos SUV-k gyorsulási versenye – videó

2018. június 24. 23:48   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vajon mire megy az új Jaguar I-Pace a Tesla Model X szabadidőautója ellen? A CarWow csapata egy harmadik, meglepetés résztvevővel kiderítette, melyik példány jobb a másiknál.

Elég ideje van a piacon a Tesla Model X példánya ahhoz, hogy egyeduralkodójává váljon a szegmensnek, de most megérkezett a Jaguar hasonló képességekkel rendelkező elektromos SUV modellje, hogy elcsábítson magához néhány vevőt.

Ebben segítségére van két darab, összesítve 400 lóerős elektromotorja, melyeknek köszönhetően 4,8 másodperc alatt katapultál százra, miközben kezdőára 63 ezer font (23,3 millió forint). Ehhez képest a hatótáv-orientált Model X 100D 525 lóereje 4,9 másodperces sprintet tesz lehetővé, miközben legkevesebb 88 ezer fontot (32,5 millió forint) kérnek érte. A duóhoz a poén kedvéért azonban csatlakozott a Model X P100D teljesítményre kihegyezett változata is 772 lóerővel.

Természetesen utóbbi nyerte a trió csatáját, azonban második a Jaguar I-Pace lett, amit csak repülőrajttal tudott némiképp megverni a drágább és erősebb 100D -. egy dolog azért így is a Tesla javára szól, méghozzá a 90 kilométerrel nagyobb hatótáv (386 vs. 475 km).

Ki melyiket választaná?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/