/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elfajult egy amerikai Paul Walker megemlékezés – videó

2018. szeptember 15. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Balesetveszélyes mutatványok, verekedések és végül rendőri közbenjárás történt egy Paul Walkert megemlékezésen Kaliforniában. Az esemény békésen indult, aztán előkerültek az önjelölt drifterek, az autójuk elvontatását akadályozó bokszolók, majd a rendőrök.

Erőszakos találkozóvá fajult egy kaliforniai Paul Walker megemlékezés, melyet a néhai színész 45. születésnapjára rendeztek egy szupermarket parkolójában szeptember 12-én este.

A rendezvény többszáz autót és utasait vonzotta, ami az eleinte nyugodt kiállításból hamar átcsapott drift- és kaszkadőrshowba. Néhányak a tömegtől pár méterre kezdtek gumifüstölésbe, kilógtak az ablakokon, hangnyomásversenyt tartottak vagy épp durranásig égették az abroncsokat.

Ez persze nem tetszett a hivatalos szerveknek, így először egy biztonsági őr jelent meg pickupjával a környéken, ami hamar lázadást szított, s mivel verekedés és rongálás is lett belőle, megjelentek a rendőrök. Ennek hatására a tömeg hirtelen oszolni próbált, de mivel minden menekülőutat lezártak előttük, komoly igazoltatás és néhányak forgalmijának bevonása lett a rendezvény vége.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/