/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkapja-e a McLarent 650S-t a legütősebb Tesla ? – videó

2016. november 12. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Tesla Model S P100D autója nem csak a földkerekség leggyorsabb elektromos négykerekűje, de sok fosszilis energiaforrással hajtott gépnek sincs esélye ellene. Vajon a McLaren 650S melyik táborba tartozik?

Pár év alatt igazi státusszimbólummá nőtte ki magát a Tesla Model S. A legtöbben ezt a típust igyekeznek legyorsulni, hogy bizonyítsák, nem minden az azonnal ébredő hatalmas nyomaték.

Persze a valóság mást szokott mutatni. A képlet általában egyszerű: a Tesla az elején akkora előnyt szed össze, amit aztán már nem tudnak visszahozni a riválisok. De mire megy a 650 lóerőt és 675 Nm csúcsnyomatékot felsorakoztatni képes McLaren 650S a villanyautók királyának számító P100D ellen – amely a Föld egyik legjobban gyorsuló négykerekűje 100 km/órára (csupán 2,5 másodperc kell neki). A brit sportoló 3 másodperc alatt tudja le a százas sprintet, viszont 333 km/óráig nem torpan meg ellentétben a 250-nél kifulladó Teslával. Vajon mennyi esélye van a McLarennek?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/