/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkapja-e a Teslát a Mercedes-AMG E63S? – videó

Sajnos papíron könnyedén lenyomja a Mercedes duplaturbós V8-assal hajtott sportlimuzinját a Tesla népszerű szedánjának legdurvább kiadása nem csak 100 km/óráig, de 400 méteren is, de a Top Gear csapata kíváncsi volt, hogy az a valóságban hogyan néz ki.

Szinte borítékolható, mihez kezd a Tesla Model S P100D modelljével a Mercedes-AMG E63S példánya, de azt nem tudjuk, mennyire kap majd ki a robbanómotoros limuzin a villanyos szedántól.

Pedig a csillagmárkásnak nincs miért szégyenkeznie: 4.0 literes duplaturbós V8-as motorja 612 lóerőt és 850 Nm-t képes küldeni mind a négy kerékre, aminek köszönhetően 3,4 másodperc alatt katapultál százas tempóra, s csak az elektronika korlátozza 250 km/óránál – bár ez megfelelő összegért cserébe 305-ig is kitolható.

De 400 méteren aligha számít a végsebesség, amit jól tudott a Teslában ülő Jack Rix is, akinek egy pillanatig sem volt kétsége afelől, hogy a 2,7 másodperces százas sprint elég előnyhöz juttatja a teljes versenytáv alatt.

Lássuk, mennyire lett igaza:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/