/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkészült Ken Block legújabb ámokfutása – videó

2016. szeptember 14. 09:16   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Végre ismét a lovak közé csap a szórakoztató driftelés koronázatlan királya. Ken Block a Buffalóban forgatott jelenetsorhoz 600 lóerőt és 895 Nm-t teljesítő Ford Focus RS RX versenyautóját használta.

Már a kilencedik résznél tart a minden évben újabb és újabb epizóddal jelentkező Gymkhana. A korábbi felvételek egzotikus helyszíneitől távol, New York állam egy ipari területén kezdett féktelen száguldozásba és csúszkálásba 7 percen keresztül az amerikai fenegyerek a Ford Mustang és a Fiesta után most egy Focus RS RX fedélzetén.

A 600 lóerőt és 895 Nm-t leadni képes versenyautóval a pilóta egyébként az idei WRC bajnokságon fog indulni, így egy kis gyakorlásnak is betudható az alábbi felvételsor. Bár tudjuk, hogy a teljes film több jelenet összevágásából készült, az autó jól bírta a gyűrődést, még ha néha érintőre is vették vele a szalagkorlátot, vagy épp vonat előtt kellett átérnie, esetleg a kikötő szélén pörgött körbe-körbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/