/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Ellöki a mérges Subarus az autópályán a motorost – videó

2016. május 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Néha valóban frusztráló lehet egy csapat motoros között találnia magát az embernek, de ez még nem lehet ok arra, hogy mást életveszélyes helyzetbe sodorjon. Valami mégis felbőszíthette a Subaru Forester tulajdonosát, ha képes volt az autópályán ilyet cselekedni.

A fedélzeti és sisakkamerák terjedésének köszönhetően hajmeresztő videók szoktak az internetre kerülni. Néhány közülük olyan durva, hogy még egy számítógépes játékban sem állná meg a helyét.

Az alábbi incidens kirobbanásának okait sem fogjuk megtudni, de aligha tud egy motoros olyat tenni egy autóssal szemben, hogy utóbbi kihasználva (egyen)súlybeli fölényét felöklelje előbbit. Márpedig a Subaru terepjáró vezetője szóbeli szitkozódás helyett inkább a tettek mezejére lépett, amiből csak nagy szerencsén múlt, hogy nem lett komolyabb baj, ugyanis az autópályán lökött fel egy motorost, akit kórházba is kellett szállítani zúzódások és horzsolások miatt. A látottak ellenére a rendőrség nem nyomoz az ügyben, ugyanis szerintük nem volt szándékos a végül félrehúzódó terepjárós tette.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

szokratesz
2016-05-08 - 17:46

A szemét autós csak úgy jobbról előzgetés még neki áll feljebb és mutogat is…nahát. Ja nem az a motoros volt.


*/