/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elment krúzolni a családi terepjáróval a 11 éves gyerek – videó

2018. november 08. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megsértődött, mert szülei elvették a PlayStation játékgépét, ezért ő elvette a család Dodge Durango SUV-ját és elment vele egy körre. A 11 éves autótolvajt a rendőrök kapcsolták le már harmadjára, igaz, ezúttal a kergetőzésnek egy parkoló teherautó vetett véget.

Korán érnek a mai fiatalok, de az talán egy kissé túlzás, ami egy amerikai család életében játszódott le az elmúlt egy évben.

Egy 11 éves fiú ugyanis már harmadik alkalommal tulajdonította el a család autóját egy kis gurulásra Cleveland városában, melyre a rendőrök is felfigyeltek. A srác üldözését az apa kérésére ugyan abbahagyták a biztosurak, ám ő így is egy parkoló teherautóban kötött ki a Dodge Durango terepjáróval.

Bár az ijedtségen kívül nem esett baja, megfigyelésre kórházba szállították. Arról egyelőre nem tudni, hogy kit hogyan vonnak felelősségre, de a károkat aligha fogja a biztosító fizetni.

Az eset egyébként nem az első volt, egy éven belül már harmadszorra okozott fejfájást a hatóságoknak és szüleinek a lázadó fiú, akit először tíz évesen üldöztek a rendőrök, amikor 160 km/órával is száguldott a clevelandi autópálya egy szakaszán. Ekkor tüskékkel defektet előidézve sikerült megállásra bírni. Legutóbb 112 km/órával haladt este a városban, amikor észlelték a rendőrök.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/