Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Elnézte a lehajtót, mégis ott ment ki a Honda CR-V vezetője – videó

2019. február 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A kelleténél nem csak bátrabban, de butábban is közelítette meg az autópálya kihajtóját egy Honda CR-V sofőrje, aki az utolsó pillanatban jött rá, hogy mégsem ott akar elmenni, így visszarántotta a kormányt. Már késő volt, lavinát indított vele, ráadásul mégis kihajtott.

A sűrű forgalomban az autópályán ilyen vakmerően manőverezni sosem kifizetődő, mégis rendre akadnak bátor önkéntesek, akik az internetre felkerülve hirdetik a többieknek, mit nem szabad csinálni.

Kivételesen nem volt csúszós az út, és másik autó sem zavart be a képbe, a Honda CR-V vezetője egyszerűen elnézte a lehajtót, ahová a belső sávból igyekezett kisorolni. Az utolsó utáni pillanatban meggondolta magát, és egy hirtelen kormánymozdulattal félig a füvön át, uralmát elvesztve ütközött egy szabályosan és nyugodtan közlekedő Toyota Highlander terepjáróval, majd irányt változtatva ismét a kihajtó felé haladt tovább. Itt azonban már soknak bizonyult a szintkülönbség, így egy ugratás után egy villanyoszlopban állt meg az SUV. Reméljük, a bent ülő(k)nek nem esett baja(-uk).


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Kiss G. László
2019-02-10 - 18:12

És NEM nyugdijas eggyik sem. Csak simán HÜJE. Mint az aki 63-helyen jegyzi meg ha egy idös vezetö bajbakerül (életkor). Csók!!!!!!!!!!!!!


Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!