Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Élő adásban ütötték el majdnem a riportert

2016. március 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem minden nap esik meg az emberrel, hogy tudósítás közben közeledjen felé egy baleset miatt irányíthatatlanná váló gépkocsi. Egy amerikai TV csatorna munkatársának hajszálon múlt az épsége, miután közvetlenül mellette karambolozott két autó.

Sajnos mindenkivel megeshet, hogy életveszélyes kaland részesévé válik. Ilyenkor állítólag lepörög az ember élete egy pillanat alatt a szemei előtt.

De mi a helyzet olyankor, ha a baj hátulról érkezik és gyakorlatilag annyi időnk marad, hogy reflexből elugorjunk? Az amerikai KTVU riporterének, Alex Savidge-nek pontosan erre volt csupán lehetősége, ugyanis egy élő tudósítás közben ütközött össze két autó mögötte. A járművek ráadásul olyan szerencsétlenül találták el egymást, hogy az egyik pontosan felé vette az irányt. Mindez a másodperc töredéke alatt, s mégis, a riporter reflexei villám gyorsan és helyesen működtek.

Az elszabadult Toyota így csak az állványra rögzített kamerát találta el és nem okozott senki és semmi másban kárt. A sokkoló felvétel itt tekinthető meg:


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!