/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Élőben közvetítette a Facebookon, ahogy ütközik – videó

2016. december 03. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 20 éves amerikai fiatal srác került kritikus állapotban kórházba, miután az egyik autópályán filmezte, ahogy helyenként 200 km/órával száguldott a közlekedők között, majd az uralmát elveszítve egy kukásautóval ütközött.

Sokkoló felvétel látott napvilágot egy húszéves fiú Rhode Islandi ámokfutásáról, amelynek sajnos szomorú vége lett. A fiatal férfi helyenként közel 200 mérföld/órás, azaz mintegy 195 km/órás tempóval száguldott és úgy cikázott a többi közlekedésben résztvevő között, ami mellett nem kis hangerőn hallgatta kedvenc számait, azonban a kalandnak vége szakadt, amikor 183 km/óránál uralmát elvesztve a betonkorlátnak és egy kukásautónak ütközött.

Mindezt élő közvetítésben nézhették az erre kíváncsi Facebook felhasználók és szörnyülködhettek a végeredményben. A fiút egyelőre a kórházban ápolják, pontos állapotáról nem érkezett hír, viszont már korábban is akadt gondja a szervekkel autós szabálysértés (vezetés közbeni mobiltelefon-használat) miatt. Reméljük, egy életre megtanulta a leckét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/