/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elszabadult vasgolyók bombázták szét az utcán az autókat – videó

2018. október 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy összesen 22 tonnányi fémgolyót szállító kamion vezetője engedte ki rakományát véletlenül a kelleténél korábban fényes nappal, Seattle városának egyik dombos utcájában. Az elszabadult egykilós vaslabdák mindenben kárt tettek, ami útjukba került.

Időről időre előfordulnak bizarr balesetek, melyek többségében az emberi tényező tehető felelőssé, s nincs ez másként a legutóbbi, amerikai incidensnél sem, amely Seattle-ben történt a minap.

Egy teherautó sofőrje ugyanis szabadjára engedte összesen 22 tonnányi rakományát, amely egykilós fémgolyókból állt. A vezető ugyanis rossz irányba kanyarodott, majd vissza akart tolatni, ám egyszer csak a fékbe taposott, a plató pedig felnyílt. Ezt elég rossz helyen, a város egyik magasabb pontján tette, így hamarosan elszabadult a pokol. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de összesen hat autóban keletkezett kisebb-nagyobb kár, valamint egyes ingatlanok is rongálódtak, nem beszélve a plusz munkáról, amit huszonkétezer fémgolyó összeszedése okozott…

A káosz egy pillanatáról egy járókelő készített videót:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/