/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Eltalálja a Tesla az autópálya betonelválasztóját, de továbbmegy – videó

2019. március 02. 09:40   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mintha teljesen normális dolog történne, úgy halad tovább a Tesla Model 3 vezetője az autópályán, miután hirtelen nekiment a középső betonelválasztónak. Pedig magának költséges kárt okozott, és majdnem másoknak is, de szerencsére jól pattant le róla.

Valljuk be, egy mai modern autót – ami ráadásul elektromos, tehát váltani sem kell – nem nehéz dolog a többsávos, egyenes úton tartani, persze más a dolog, ha épp mobilozunk vagy egyéb figyelemelterelő tevékenységet végzünk, így ugyanis a párhuzamos haladás könnyen megváltozhat, és hamar bajunk lehet belőle.

Erre a sorsra jutott egy Tesla Model 3 is, melyet sofőrje az autópálya középső terelőjének vezetett, ám az ijedtség és a vészfékezés helyett nyugodt továbbhaladással nyugtázta tettét. Nem tudni, hogy az Autopilot (robotpilóta) be volt-e kapcsolva, esetleg elaludt vagy telefonját nyomkodta az illető, de valószínűleg nem ez volt számára az első eset vagy pusztán hatalmas önuralomról tett tanúbizonyságot. Persze ettől még nem érdemel dicséretet…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

bk
2019-03-02 - 11:34

Már az is nagy dolog, ha valaki nem olyan idióta, hogy padlófékez, amitől szépen elkezd forogni és több más autónak is nekiütközik? (Vagy egyszerűen csak belemennek öten hátulról.)
Az Autopilot nyilvánvalóan nem volt bekapcsolva.

hl
2019-03-05 - 12:00

nem padlo, hanem satu…

a padlo az a gaz….


*/