/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Emberek reakciói a Tesla P85D gyorsulására – videó

2015. január 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Tesla gyárilag felturbózott Model S P85D variánsa már többször bizonyított szupersportautók elleni gyorsulások során, azonban laikus utasok reakcióit most először láthatjuk a torpedó kilövése közben.

Meglepő dolgokra képes az elektromos hajtás egy autóban. Például ott az azonnal rendelkezésre álló maximális nyomaték, ami még egy gyengébb modell esetén is ülésbe préselheti az embert, nem beszélve egy olyan csúcstechnológiás kocsinál, mint a Tesla Model S. De ne feledkezzünk meg a motorhang hiányáról sem.

A Model S P85D 700 lóerőt képes leadni, miközben egyes fékpadi mérések alapján nyomatéka meghaladhatja az 1300 Nm-es értéket is, amiből mind a négy kerék kiveszi a maga részét, így aztán tényleg úgy húz, mint egy mozdony.

Az autó már több csúcskategóriás sportgép ellen bizonyított, most azonban azt vehetjük szemügyre, mi történik belül olyan utasok kíséretében, akik eddig sosem utaztak ehhez hasonló csodában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/