/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Épphogy koccant, a reakciója mégis félelmetes – videó

2019. február 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Míg a legtöbben talán csak legyintenének egy ilyen koccanásos balesetre, a 2016-os Subaru WRX vezetője valódi fájdalmakat élt át, amikor a jeges úton hiába fékezett, nekicsúszott az előtte álló haszongépjárműnek. Neki rosszabb lehetett ez, mint az autónak…

Jeges útfelületen mindig veszélyes haladni, hisz a kiszámíthatatlanság miatt nem lehetünk elég óvatosak: elég egy elmért féktáv, és az alacsony sebesség ellenére is kész a baleset.

Egy montreali (Kanada) Subaru vezetőnek ezt a borzalmat kellett átélnie nemrégiben, amit szerencsénkre fedélzeti kamerája is rögzített, így fájdalmát megoszthatta az egész világgal.

Habár a tempó nem volt túl gyors, talán a kelleténél később kezdett fékezni a rövid felvétel elején még hallhatóan vidám sofőr. Pár másodperccel később már az ijedtség jelei mutatkoztak rajta, aztán, amikor bekövetkezett az apró koccanás, valódi fájdalmat élt meg – legalábbis erre utal a hosszan kiabált „NOOOO” szócska. A furgonos talán meg sem érezte az apró lökést, de ha igen, akkor sem valószínű, hogy bármi látható nyom keletkezett volna járművén – talán a Subaru is megúszta egy enyhén deformált rendszámtáblával. Bezzeg a vezető, biztos pár napig gyászszünetet tart…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/