/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Erős idegzetűeknek sem ajánlott: Szétzúzták a ritka Lamborghinit – videó

2016. december 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, a tajvani törvényeket maximálisan illik betartani, különben a hatóságok bármit megtesznek, hogy példát statuáljanak. Többek között bezúzzák az olasz autógyártás egy gyöngyszemét. Egy Lamborghini Murciélago SV esett az emberi butaság áldozatául.

Tajvanban komolyan veszik az autók regisztrációjára vonatkozó törvényeket, legalábbis az alábbi videó erről tanúskodik.

A szomorú képsorokon egy teljesen hibátlan állapotú Lamborghini Murciélago SV bezúzásának lehetünk tanúi, mert tulajdonosa nem regisztráltatta az autót az országban és úgy – érvénytelen papírokkal – használta azt, majd lebukott. Végül kedvencét elvontatták, majd bekövetkezett, amit láthatunk.

A mindössze 186 példányszámban legyártott Murciélago SV korának egyik leggyorsabb autójának számított 342 km/órás végsebességével, valamint 3,2 másodperces százas sprintidejével, amit a 670 lóerősre húzott 6.5 literes V12-es szívó benzinmotornak köszönhetünk. A 2009-es modellt Amerikában helyezték forgalomba először 2009-ben, vételára elérte a 450 ezer dollárt (mai árfolyamon 133 millió forintot), manapság egy hibátlan példányért azonban ennél jóval többet is megadnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/