/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

És akkor leesett a hó – videó

2017. február 26. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Vannak az ember életében azok a szerencsés esetek, amik után egy percre leül, és elgondolkodik egy kicsit úgy mindenen. Nos, egy Skoda Rapid vezetője és barátja testközelből tapasztalhatta meg, milyen károkat okozhat a tetőről lehulló hatalmas jégtömb.

Ahogy múlik a tél, úgy tűnik el a jég mindenhonnan, amely nem csak hatalmas áradásokkal, de egyéb olvadással kapcsolatos károkkal is járhat, például egy háztetőről lecsúszó jégtábla személyében.

Ezt a minap testközelből sikerült átvészelnie két férfinak valahol tőlünk keletebbre, amikor az egyikük épp ki szeretett volna szállni a másik üdvözlésére Skoda Rapidjából, ám a következő pillanatban már egy hatalmas hótömb zuhant autójára, amelynek szélvédője betört, motorháztetője pedig behorpadt. Csak a szerencsén múlt, hogy nem rájuk zuhant a hatalmas fagyott víz, de az biztos, hogy ezek után mindig égnek szegezett fejjel, félelemmel tele fognak csak utcára lépni a téli napokon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hóvári Leon
2017-02-26 - 11:59

EZ NEM OCTAVIA HANEM RAPID


*/