/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

És itt az első videó az új Renault Mégane RS gyorsulásáról – videó

2018. január 29. 17:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egészen 237 km/órás tempóig gyorsítanak a franciák friss, elsőkerekes csodafegyverével, hogy egy kicsit elkezdhessen aggódni a Nürburgring jelenlegi királya, a Honda Civic Type R, mert kihívója már a küszöbön áll, s 280 lóereje mérgesen tombol.

Bár 2.0 literes motorméretéből 1.8 liter lett, az új generáció ennek ellenére 5 lóerővel teljesít többet, mint az előd 275 paripás Trophy változata. Ám a ménes száma nem minden, plána egy olyan pályán, mint a világ egyik leghíresebb aszfaltcsíkja, a 21 kilométeres Nürburgring, melynek legjobbjának lenni igazi kitüntetés.

Épp ezért igyekeztek a franciák a lehető legtöbb felesleges súlyt lecsípni a negyedik generációs Mégane RS tervezésekor, miközben a legfrissebb technikai innovációkkal (például összkerék kormányzás) igyekezték stabilabbá, agilisebbé tenni.

Bár még nem tudjuk, mire lesz képes a Civic Type R 7 perc 43 másodperces idejével szemben, arra most fény derül, mit tud az egyenesekben a hot hatch. A papíron 280 lóerőt és 390 Nm-t teljesítő 1.8 literes négyhengeres turbós aggregát 5,8 másodperc alatt repíti százra a sportos Renault-t, ám hogy onnan még mire képes, azt első ízben a következő videóról tudhatjuk meg:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/