/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a Föld leggyorsabb Mercedes E-osztálya – videó

2017. június 03. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha nem lenne elég a gyári E63 AMG S 3,4 szekundumos sprintideje, a PP-Performance megdolgozta egy kicsit a szedánt, hogy ne nagyon akadjon ellenfele az utcán és a kifutópályán sem. Futott is egy rekordidőt 400 méteren…

A világ egyik leggyorsabb luxusszedánja címre pályázhat a PP-Performance új Mercedes-AMG E63 S modellje, melynek gyári 4.0 literes V8-asát jól megdolgozták a mérnökök, így 75 lóerő és 150 Nm hozzáadását követően 688 lóerőt és kereken 1000 Nm-t képes az aszfaltra küldeni.

A nem csak kényelmes, hanem szélvészgyors prémium limuzin konkrétan 10,9 másodperc alatt tudta le a negyedmérföldes (402 méteres) gyorsulást 202 km/órás tempóval, ami már sportautókat megszégyenítő eredmény – erre képes például a Nissan GT-R Nismo változata – nem mellesleg világrekord is. És ez még csak a kezdet, hisz a modell vadonatúj, a tuningműhelyek is csak most kezdenek saját erőkúrák tesztelésébe, vagyis minden bizonnyal látunk majd ennél kisebb értékeket is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/