/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a tíz legjobb menekülő autó – videó

2017. május 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az AutoGuide összeszedte a tíz legalkalmasabb autót, melyek jól jöhetnek egy menekülés során. Ezek alapján a Subaru, a Range Rover, a Toyota Corolla, a Nissan GT-R is szerepel a listán, de vajon melyik a legjobb négykerekű?

Legyen bármilyen oka is rá, ha az ember bankrablásra adja fejét, mindenképp szüksége lesz a megfelelő társakra, amely alatt nem csak az emberi segítséget értjük. Például kell egy menekülési terv, aminek szerves része lehet a megfelelő autó.

Hogy az önjelölt Robin Hoodoknak kevesebbet kelljen agyalnia, az AutoGuide csapata összeállított egy tízes listát a legjobb menekülő járművekről, amelyek elég tágasak, illetve kellően gyorsak és/vagy erősek.

A tizedik a Subaru WRX STI lett, hisz szedán kialakításának köszönhetően elég hely van benne, 305 lóerejével és állandó összkerékhajtásával akár könnyebb terepen is elboldogul. A kilencedik a Volkswagen Golf R lett, amely némiképp fürgébb japán riválisánál, míg a nyolcadik a RAM 3500, amely egy nem mindennapi pickup: képes áttörni mindenen, miközben akár 14 tonnát húz maga mögött (de platójára is pakolható nem kevés aranyrúd).

A hetedik a Lexus GS 460, amely egy igazi luxusterepjáró kellően nagy motorral ellátva. A hatodik az ugyanilyen opciókat nagyobb hatótávval ígérő Range Rover Td6 lett, melynek dízelaggregátja gondoskodik a megfelelően ritka benzinkútlátogatásról.

Az ötödik egy meglepően egyszerű szereplő, bár épp emiatt kerülhetett ilyen előkelő pozícióba. A Toyota Corolla ugyanis nem csak hihetetlenül megbízható és kellően gazdaságos, de népszerűsége miatt szinte beleolvad környezetébe, így feladva a labdát a hatóságoknak. A negyedik már egy vérbeli sportautó, ugyanis a Nissan GT-R Nismo változatát sorolták ide eszméletlen tempója miatt. A harmadik a Range Rover SVR nagyteljesítményű SUV, míg a második a Jeep Grand Cherokee lett. De vajon melyik paripának ítélték oda az első helyet? Az alábbi videón kiderül:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/