/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (9) |
| Több

Ez a tíz legmegbízhatóbb autó a Földön. Az öné köztük van? – videó

2017. augusztus 21. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem lehet elfogulatlan az ember, ha a saját autójáról mesél akár csak ismerőseinek, így hajlamosak vagyunk néha túldicsérni nem is annyira jól működő járgányunkat. De vajon melyik az a tíz modell, amelyeket valóban a legtöbb tulajdonos szeret? Íme a lista.

A brit CarBuyer saját kutatásai alapján összeállított egy tízes listát a legmegbízhatóbb autókról, melyekből néhány biztosan van a magyar háztartások egy részének is.

Lehet, meglepő, de egész vegyesre sikeredett az összeállítás, csupán egy gyártó akad, amelynek rögtön három modellje is szerepel rajta. De kezdjük a visszaszámlálást: tizedik az előző generációs Volvo XC60, kilencedik a Lexus NX, míg nyolcadik az idehaza is igen népszerű Suzuki Vitara – mely már sokszor sokféleképp bizonyította kiváló ár/érték arányát.

A hetedik helyet ismét egy Lexus, a CT kaparintotta meg, míg hatodik a koreai kompakt Kia Cee’d lett. Egy kissé drágább, de újfent japán (illetve Lexus) modell bizonyult az ötödik helyre érdemesnek a Lexus RX személyében, míg meglepő módon nem a Volkswagen Golf, hanem annak testvére, a spanyol SEAT Leon kapta meg a negyedik helyet.

A dobogó alsó fokát, vagyis a harmadik helyet az Audi Q3-asa kaparintotta meg, míg második a kiöregedő félben levő (és utánpótlás nélkül maradó) Skoda Yeti lett. Nem meglepő módon egy japán autó, ráadásul eddig a listán nem szereplő gyártó portékája lett az első: a Toyota RAV4.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tóth László
2017-08-21 - 11:59

A kérdés csak az, ki rendelte meg a felmérést. Mint tudjuk, a tesztek összeállítása, értékelése, a vélemény kinyilvánítása mindig a gazdasági érdekhez kötődik. Kiről mondjuk, hogy jó? , illetve kinek a neve ne hangozzon el. A legfontosabb, a következő év eladási tendenciája… Hiszen abból él a gyártó, a kereskedő 🙂 🙂 Hajrá fogyasztók 🙂

Balmed László
2017-08-21 - 13:01

T.Szerkesztő!
” …eddig a listán nem szereplő gyártó portékája lett az első: a Toyota RAV4!” ???
A Lexus-okat vajon ki gyártja ember?
Na meg hogy az Audi bármelyik típusa hogy kerülhetett ide???
A többi reálisnak tűnik, bár a Yeti darabszámát nehéz összehasonlítani bármelyikkel is.

Almásy Péter
2017-08-21 - 15:11

Eléggé egyértelműnek tűnik, hogy Tóth László autója nem szerepel a 10-es listán. Az enyém igen, és maximálisan egyet is értek vele.
3 évesen vettem 67e km-rel, 40e km-t használtam de csak!! a már a vásárláskor is hibás egyik rendszámvilágítás izzót kellett cserélni. Természetesen olajat, szűrőt … az előírás szerint.
A darabszámhoz pedig csak annyit, hogy igazán nem nehéz a hibák számát az eladott kocsik számával arányosan kimutatni.
Ja, hogy ki rendelte és bízhatunk-e benne? Gondolom hogy se jobban, se kevésbé mint másban a világban.
Mindenesetre, mint LEXUS CT200 tulajdonos, (valóban TOYOTA gyártmány) teljesen egybevág a gyakorlatban szerzett tapasztalataimmal.És igen, a TOYOTA közismerten a világ legmegbízhatóbb autógyártója. 😉

Tóth Sándor
2017-08-21 - 16:01

Nem akarom annyira a Toyota seggét nyalni, egy “A” Yarisom és egy LandCruiserem van, szerintem mindkettő bizonyos gyártmányai felfértek volna a listára. Az első generációs Yaris legendásan megbízható kisautó. Legalábbis a japánban gyártott példányai.

nincs itt
2017-08-21 - 17:38

két európai gyártó (azaz csak egy mert VW a skodri és az ódi is) került fel a listára, 1 koreai egy kínai(volvó) egy japán, a többi 5 helyet a toyota foglalja el… hm
az audi q3 az ADAC-nál a fenntartásra 4-es osztályzatot kapott, ami nagyon gyenge, mert az ötös a legrosszabb. sokat kell szervizbe vinni és drágán is javítják, a gumi költségei pedig 4,5-ös besorolást kapott ez a kettes alá fiam, üjjéle!

értem én, csak nem nagyon, hogy ezek a “brit tudósok” minek alapján döntenek?? mert az megállapíthatjuk, hogy 10 autóból 4 az 6! és ezek japánok!


*/