/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a világ legkisebb Volkswagen Bogár személyautója – videó

2019. március 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elölről vagy hátulról fel sem tűnik, mennyivel rövidebb eredeti önmagánál az a klasszikus Bogár, melyet egy katari versenypályán vettek videóra. A sárga apróság mindössze kétszemélyes, de teljes mértékben használható, igaz, nem túl tágas.

Nem a nagy emberek járgánya a Volkswagen farmotoros népautója, a klasszikus Bogár, persze négy férőhelyes belsejével, valamint orrában található 260 literes csomagtartójával azért kisebb utazásokra mindig megfelelő választás volt.

Nemrégiben valaki elkészítette a modell rövidített tengelytávú változatát, amit egy katari versenypályán lencsevégre is sikerült kapnia az 1320 Video YouTube-os csapatának. A teljesen működőképes autó eleje és hátulja tökéletesen megegyezik a gyári változattal, a lényeg a kerékívek között van. Itt ugyanis csak egy apró ajtót találunk, amit kinyitva elénk tárul a parányi belső. Az első ülések helyett a hátsó padon foglalhat helyet a két, maximum két méter magas utas. Mögöttük közvetlenül a motor dolgozik, míg előttük a csomagtartó veszi el az értékes helyet.

Sajnos nem tudjuk, ki és miért építette a fura Bogárhátút, mivel jelenlegi tulajdonosa az interneten vette, és hozzá már így érkezett – talán egy balesetben megsérült valamelyik oldala? Az eredeti önmagánál könnyebb autóval nagyon egyszerű alacsony tempónál manőverezni és megfordulni, cserébe viszont elég instabil nagyobb sebességnél, ráadásul mivel farnehéz, gyors induláskor képes megemelni elejét is.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/