/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a világ legnagyobb kicsomagolása – videó

2017. július 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a Volvo új kamionjának kidobozolása, melyet egy hároméves kisfiú vállalt magára. Az 1:1 arányú nyerges vontató és szállítmánya egy 24,38 méteres „játékdobozba” fért csak bele.

Az úgynevezett unboxing, magyarul kicsomagolós videók nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, hisz az egyes felhasználók így szereznek tudomást az első benyomásokról, illetve a gyári retusált képeken túl a valóságról. Persze nem kell, hogy minden kibontásnak legyen értelme, elég ha megfelelően figyelemfelkeltő valamiért.

Ezen az elven alkotta meg a világ legnagyobb kicsomagolását a Volvo Trucks egy új VNL nyerges vontató segítségével, amely a Guinness Rekordok Könyvében is regisztrálásra került. A művelethez segítségül hívták a 3 éves Joel Jovine kíváncsiságát, valamint egy 72 láb (22 méter) hosszú vontatmányt, amit egy 80x14x18 láb (24,38×4,26×5,48 méter) méretekkel megáldott dobozba csomagoltak. A 178 centiméteres ággyal, hűtővel, TV-vel és napfénytetővel rendelkező kamionnak láthatóan nagyon örült a kissrác.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/