/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezek aztán a gatyaégető autók – videó

2016. június 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi videó alapján elmondható, a lovakhoz hasonlóan a tuningolt autók hátuljához sem érdemes közel állni, bár egy váratlan rúgás helyett egy hatalmas lángcsóva lehet a „jutalmunk” – ahogy az megesett az alábbi videóválogatás résztvevőivel is.

Mi növeli jól és relatíve olcsón egy gyári, feltöltés nélküli autó teljesítményét? A minél gyorsabb lég- és gázátáramlás, ami lehet a légszűrő cseréjétől kezdve egészen a komplett kipufogórendszer átépítéséig. Ha ez utóbbit megspékeljük a gyújtás szögének elállításával, igazi tűzokádó sárkányt csinálhatunk kedvencünkből az utcán pincsijüket békésen sétáltató nagymamák bánatára és haragjára.

Az alábbi videóban összegyűjtöttek nekünk pár igazán brutális gépet, amelyek méteres lángokkal és hatalmas durrogásokkal örvendeztetik meg a jelen lévő közönséget, néha egy kicsit belecsípve a túl közel állók szerelésébe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/