/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezekben hasonlít egy vadászgépre a Lamborghini Aventador SVJ – videó

2019. március 03. 18:51   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha még valaki nem hallott volna róla, az SVJ változat a Lamborghini Aventador legerősebb kiadása, amely ha szárnyakat kapna, talán repülni is képes lenne. Az alábbi videó láttán pedig megtudhatjuk, tempóján kívül mi mindenben hasonlít még egy vadászrepülőhöz.

Nem épp most mutatták be, de ettől még az egyik legkívánatosabb és legerősebb Lamborghini modell az Aventador SVJ, melynek 6.5 literes V12-es szívómotorja 770 lóerő és 720 Nm leadására képes, így 2,8 másodperc alatt katapultál százra, végsebessége pedig meghaladja a 350 km/órát.

Habár ezeket az adatokat közvetlenül nehéz lenne összemérni egy vadászrepülővel, a gyártó készített egy videót arról, mi mindenben áll nagyon közel egy F-35 Lightning II vadászgéphez az utcai versenyautó.

Már a jármű beindítása is olyan, mintha egy repülőt keltenénk életre, köszönhetően a spéci indítógombnak, de néhány elem kialakítása is kísértetiesen hasonlít a levegő urán alkalmazott megoldásokhoz, ezeket mutatja meg a rövidfilm. Például az első lökhárító alja, az Y formájú motortakaró panel, valamint a küszöbök is köszönőviszonyban vannak a repülő egyes elemeivel. Már csak a terepmintás vagy acélszürke matt fényezés hiányzik, hogy a hasonlóság megdöbbentő méreteket öltsön…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/