/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezért veszélyes a párhuzamos közlekedés – videó

2018. január 15. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi videón látható kialakult baleset sajnos sehol sem lehetetlen, ahol egymással szemben párhuzamosan – elválasztó nélkül – közlekednek az autók. Ez főként igaz a többsávos, nagytempójú utakra, mint amilyen a felvételen látható is.

Bár az Ausztráliában bekövetkezett baleset miértje nem ismert – túl gyorsan próbálta bevenni a kanyarívet a szemből érkező Toyota Camry vezetője vagy valami mechanikai probléma lépett fel – a következmények igen, köszönhetően egy fedélzeti kamerának, amely a pórul járt pickupot követte.

Amit láthatunk, az annyi, hogy nagyjából tíz másodperc körül egy világos színű Toyota Camry tűnik fel egyre jobban kígyózva, majd épp elcsípi a szemközt szabályosan közlekedő, útjából kitérni próbáló pickupot, amely ennek hatására végül oldalára borul.

Szerencse, hogy senki sem száguldott a másikhoz közel a baleset bekövetkezésekor, így a két járművön kívül más nem sérült. A többi már a biztosítók dolga.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/