/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezért veszélyesek igazán a teherautók az utakon – videó

2017. június 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aki valaha vezetett már kamiont, jól tudja, milyen kis pontnak látszanak onnan, a hatalmas pilótafülkéből az autósok – a motorosokat és gyalogosokat ne is említsük. Sajnos olykor megesik, hogy ezen monstrumok vezetői nem veszik észre az ilyen kis pontokat…

Ekkor üt be a krach. Például úgy, ahogy az alábbi fedélzeti kamerás videón láthatjuk: a párhuzamosan futó kétsávos úton a bal oldalon egy fehér Opel (pontosabban Ausztrália lévén Holden) Astra, a jobb részen pedig egy nyerges vontató halad másodpercekig egymás mellett, ám utóbbi előtt akadozva halad a forgalom, legalábbis ő jobban szeretne haladni. Hogy kikerülje az akadályozó autót, indexelés közben elkezd áttérni a másik sávba, csakhogy elfelejtkezik a mellette haladó Opelről, így ráhúzza a kormányt. Mire észbe kap, már keresztbe állva tolja maga előtt a négykerekűt.

Szerencsére az ijedtségen kívül más baja nem esett senkinek, az Astra pedig pár horpadással megúszta a kalandot, pedig rosszabbul is végződhetett volna. Kedves fuvarozó társaink, kérünk figyeljetek oda a fürge, de számotokra jelentéktelen méretű és tömegű autós társakra!


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/