/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ezt ne csinálja, ha buszsofőr az ember – videó

2017. október 04. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár több tucat embertársa életéért is felelhet az ember, ha buszvezetőnek áll, de úgy tűnik, nem mindenkinek a fejében csapódik le ez a tény. Egy lengyel sofőr banális hibát vétett egy fény- és teljes sorompóval védett vasúti kereszteződésben, mikor piroson a sínre hajtott.

Hibázni emberi dolog, de nem mindegy, hány életet sodrunk veszélybe vele, az alábbi videón látható lengyel buszsofőr pedig kicsit elvetette a sulykot.

Még ha a piros lámpát és az ereszkedő első sorompót nem is vette észre, legalább a másodikon haladt volna át bármi áron ahelyett, hogy megáll a személyszállító végével a sínekre lógva.

Nem is kellett sokat várni, a leszálló sofőr alighogy elkezdte vizsgálni a helyzet súlyosságát, már látszott is a kanyarban sebesen érkező szerelvény, miközben az utasok riadtan menekültek le a helyközi járatról, a vezető pedig elkeseredetten próbálta fékezésre bírni a vonatot. A következő pillanatban pedig láthatjuk, mi történt. Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja, de az állását valószínűleg örökre elvesztette a felelőtlen buszos.

A baleset a varsói Modlin repülőtér környékén történt, a járaton 40 utas, a vonaton pedig több mint 200 tartózkodott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/