/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fegyvernek hitték a hangos Hondát a rendőrök – videó

2018. február 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak rajtelektronikával ellátott Honda Integráját túráztatta egy kicsit egy autóműhely alkalmazottja, ám a hangos tuningverdára a közelben tartózkodó rendőrök azt hitték, hogy valaki lövöldözik, így erősítést kértek…

Nem nevezhetjük csendesnek, de hogy egy gépfegyverrel keverjék össze az alábbi Honda Integra durrogásait, talán kissé erős.

Mindenesetre valóban megtörtént, hogy egy autóműhely dolgozója megörvendeztette kollégáit egy kis showműsorral tuningolt autójának köszönhetően. Az Integra ugyanis rajtelektronikájának köszönhetően vált olyan hangossá, hogy az felkeltette a közelben tartózkodó rendőrök figyelmét, akik rögtön kollégáik segítségét hívták.

Végül egy tucat felfegyverzett biztosúr jelent meg a garázsnál, mert azt hitték, valaki automata fegyverrel lövöldözött bent, majd teljes komolysággal vonták kérdőre „tettesünket”, aki szerencsére kapott egy esélyt, hogy bebizonyítsa, az állítólagos puska csupán autója volt.

Jó látni, hogy ezek után feloldódott az idegesség mindenkiben, de kissé nyugtalanító, hogy Amerikában már annyira eluralkodott a félelem az embereken, hogy rögtön fegyvert és tettest látnak mindenhol és mindenkiben.

<iframe width=”600″ height=”337″ src=”https://www.youtube.com/embed/Q_m4-ed0tmU” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/