/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fej-fej mellett ér be a két Lamborghini félmérföldön – videó

2017. október 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ki gondolná, hogy egy 610 lóerős Huracán Spyder képes megszorongatni egy 700 paripás Aventador Roadstert? Pedig a kistestvérben sokkal több van, mint elsőre gondolnánk, olyannyira, hogy a végén csak egy tizeddel nyer valamelyikük.

Ha a száraz adatokat nézzük, a V10-es, 610 lóerős (és 560 Nm-es) szívómotorral szerelt Huracán nagyjából fél másodperccel gyorsul lassabban százra, mint a 700 paripás (és 690 Nm-es) V10-es Aventador, s végsebessége is „csak” 324 km/óra 350 ellenében, mégis egy ilyen szépség tulajdonosának volt mersze kiállni a gyorsulóbajnok ellen 800 méteren.

Nem igazán értjük hogyan, de azonos reakcióidő mellett a kis Huracán megnyerte a negyedmérföldes távot (11,586 szekundummal), s a végén is csupán egyetlen tizedmásodperccel kapott ki az Aventadortól 18,127 másodperces eredményével. Talán a kisebb tömeg játszott a javára alacsonyabb tempó mellett.

Az izgalmas csata itt tekinthető meg:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/