/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fejetlenség lett a táblák eltűntetéséből egy kereszteződésben – videó

2016. szeptember 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy romániai település polgármestere úgy gondolta, jó ötlet leszerelni egy népszerű kereszteződés jelzőtábláit, hogy majd a forgalom lassabb tempóban közelíti meg az addig is kényes területet. Az ötlet visszafelé sült el, mindennapossá váltak a balesetek.

Egy fára szerelt térfigyelő kamera felvételei alapján válogatták össze az alábbi rövidfilmet, melyben egy tucatnyi balesetet figyelhetünk meg ugyanabban a kereszteződésben.

A legkülönfélébb járművek találkozását az okozta, hogy a város polgármestere levetette az összes táblát a kereszteződésben, mondván, így majd jobban figyelnek a közlekedők egymásra és a gyalogosokra.

Sajnos épp fordítva lett, mindenki – hiába a zebra is – lassítás nélkül igyekezett áthaladni a kritikus ponton, amiből sok veszélyes helyzet, és jó néhány baleset alakult ki – mint egy Hot Wheels játékban. Ebből látható egy válogatás az alábbi videón.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/