/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fejetlenség lett a táblák eltűntetéséből egy kereszteződésben – videó

2016. szeptember 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy romániai település polgármestere úgy gondolta, jó ötlet leszerelni egy népszerű kereszteződés jelzőtábláit, hogy majd a forgalom lassabb tempóban közelíti meg az addig is kényes területet. Az ötlet visszafelé sült el, mindennapossá váltak a balesetek.

Egy fára szerelt térfigyelő kamera felvételei alapján válogatták össze az alábbi rövidfilmet, melyben egy tucatnyi balesetet figyelhetünk meg ugyanabban a kereszteződésben.

A legkülönfélébb járművek találkozását az okozta, hogy a város polgármestere levetette az összes táblát a kereszteződésben, mondván, így majd jobban figyelnek a közlekedők egymásra és a gyalogosokra.

Sajnos épp fordítva lett, mindenki – hiába a zebra is – lassítás nélkül igyekezett áthaladni a kritikus ponton, amiből sok veszélyes helyzet, és jó néhány baleset alakult ki – mint egy Hot Wheels játékban. Ebből látható egy válogatás az alábbi videón.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/