/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Félbeszakadt a Lamborghini egy balesetben – videó

2017. október 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csodával határos módon a két utas közül csak az egyiket kellett kisebb fokú égési sérülésekkel kórházba vinni azok után, hogy durva balesetet szenvedtek az olasz sportautóval Miamiban csütörtök este, amely ennek következtében kettészakadt és kigyulladt.

Egyelőre vizsgálja a rendőrség annak a balesetnek a körülményeit, melyben egy Lamborghini szakadt ketté és gyulladt ki Miamiban csütörtök este.

Az esetről mostanáig annyit lehet tudni, hogy a 167. utcában egy fát kapott el oldalával az olasz sportkocsi, majd szinte rögtön lángra lobbant. Szerencsére a két utas azonnal kiszállt, csak az egyikük karján gyulladt meg a ruha, ám ezt is hamar eloltották. Őt végül kivizsgálásra bevitték a közeli kórházba. Az azonban biztos, hogy bőven a megengedett sebesség felett haladtak, amikor bekövetkezett a baj. Sajnos a próul járt Lambóból aligha lesz újra üzemképes járgány.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/