/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felborul a Nissan GT–R-t benéző Clio RS – videó

2015. április 26. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nürburgring többször bizonyította már, miért hívják Zöld Pokolnak. Legutóbb egy Nissan GT-R találkozott össze egy új Renault Clio RS-szel egy előzési kísérlet közben. Az incidenst borulás követte.

A Forma-1-ben is sokszor láthattuk már, milyen veszélyes lehet egy lassabb versenyzőt lekörözni, kikerülni, pedig ott még zászlókat is lengetnek a pálya széléről a versenyzőknek, hogy időben tájékozódhassanak a várható manőverről. Egy bárki számára látogatható pályanap azonban még veszélyesebb, hisz a mezőny teljesen vegyes, ráadásul senki és semmi nem segíti a vezetőket, csupán tükreik.

Ennek az előzésnek esett áldozatául egy Nissan GT-R és egy Renault Clio RS. Előbbi a Nordschleife egyik kanyarjában ugyanis el szeretett volna menni a fehér hot hatch mellett, annak vezetője azonban az utolsó pillanatban ráhúzta a kormányt a japánra, aminek következtében kipördült, majd tetejére borulva csúszott még jó néhány métert.

Szerencsére személyi sérülés nem történt, de valakinek most mélyen a zsebébe kell nyúlnia…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/