/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Félelmetes hangokkal hörög a Huracán Performante – videó

2017. március 29. 08:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A legnépszerűbb videómegosztóra feltöltött anyagoknak köszönhetően meghallgathatjuk a Lamborghini Nürburgringfaló üdvöskéjének nyers motorhangját. Hölgyeim, uraim, így duruzsol a Lamborghini Huracán Performante.

Talán a Yamaha által kezelésbe vett Lexus LFA óta nem hallottunk ennyire szép szívó V10-es hangorkánt, mint amire a Lamborghini nemrég bemutatott, kihegyezett Huracán képes.

A Performante variáns 5.2 literes V10-es szíve a gyári alap Huracánnál 30 lóerővel és 40 Nm-rel teljesít többet, így 640 paripa mellé 600 Newtont sorakoztat fel, ami brutális menettulajdonságokkal ruházza fel az alig 1400 kilogrammos négykerekűt – korábban itt írtunk arról, hogy mekkora körrekordot autóztak vele a Nürburgringen.

Persze a nyers erőhöz a lehető legfinomabban megmunkált alkatrészekre és legjobb minőségű anyagokra volt szükség, így aki hajlandó kifizetni a 75-80 millió forintos vételárat, az a következő videókon látható és hallható csodához hasonlóra tehet szert.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/