/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfalja a tuningolt BMW E34 M5 a Bugatti Veyront – videó

2017. augusztus 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mintha nem is egy Bugatti ellen versenyezne, olyan könnyedén húz el a régi M5-ös BMW a Veyron mellett. Persze a mutatványban nagy szerepe volt a repülő rajtnak, valamint a ténynek, hogy a sorhatos benzinmotor erejét az egekbe húzták egy hatalmas turbóval.

Nem sok hétköznapi autó veheti fel a versenyt a francia nagyágyú Bugatti Veyronnal, amely 2,5 másodperces százas gyorsulásával egyike a legjobb négykerekű sprintereknek a világon.

Mégis, olykor-olykor akadnak bátor jelentkezők, akik azt hiszik, felvehetik a kesztyűt egy face to face csatában a legendával, hogy aztán néha kiderüljön, ez a masina sem legyőzhetetlen.

Az alábbi BMW E34 M5 egyenesen csodát művelt, amikor egy repülőrajtos gyorsulási megmérettetésen faképnél hagyta az 1001 lóerős szörnyet, pedig motorháztetője alatt nem egy W16-os négyturbós aggregát dolgozik, csupán a jó öreg 3.6 literes sorhatos egy kisebb erőkúrát követően.

Bár a pontos teljesítményadatok ismeretlenek, állítólag több mint 900 lóerőt mértek a hátsó kerekeken. A GTBoard által összehozott párharcból látszik, mekkora potenciál van az idős bajorban: még ekkora tempónál is simán elpörgeti a gyorsulási abroncsokat, miközben szép lassan elszakad üldözőjétől…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/