/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fellelkesült elhagyott kerekétől a versenyző – videó

2016. április 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán ez a legkevésbé várt reakció, ha versenyzésre épített és felkészített autónkban haladva nagy tempónál a semmiből egyszer csak beüt a krach. Pedig a felvételen szereplő srác lazán nyugtázta, hogy a fűben kötött ki, és rosszabbul is járhatott volna.

Még a közúton is veszélyes lehet például egy durrdefektet kapni, nemhogy a versenypályán valami olyan alkatrészt elveszíteni, amely elengedhetetlen a haladáshoz.

Pedig ez – konkrétan egy felnitörés – történt alábbi videónk főszereplőjével, mikor Honda S2000-esével nagy tempóval akart venni egy kanyarívet. Szerencséjére csak a füvön pattogott pár métert és biztonságosan megállt, ám külön életet élő kereke tovább gurult – mint ilyenkor általában az lenni szokott – amiről nem szabad megfeledkeznünk, hogy több halálos balesetet is okozott már – nem csak a versenytörténelemben.

A 17 collos Forgestar F14-es felnik csak tizennegyedik pályanapjukat teljesítették, és miután megvizsgálva a széttört példányt, látta, hogy már régi, belülről induló repedésekről lévén szó, leszedte a többit is, majd kiderült, még kettő felni áll a töréshatáron. Ezek után ő már biztos, hogy minden futam előtt nagyívóval fogja vizsgálgatni kerekei megbízhatóságát. A gyártó mentségére szóljon, hogy kivizsgálja az esetet és már előzetesen is felajánlott egy pénzvisszatérítést sofőrünknek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/