/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Feltartja a szirénázó mentőt a bunkó BMW-s – videó

2015. szeptember 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi videó ismét a BMW-sekkel kapcsolatos negatív előítéleteket hivatott megerősíteni, ugyanis az orosz autópályán egy BMW M6-os vág egy beteggel igyekvő mentő elé, majd le is állítja azt.

Nem csak bunkó, de iszonyatosan balesetveszélyes is, amit egy önbíráskodó BMW-s művelt Oroszországban, amikor az autópálya belső sávjában kényszerített megállásra egy szerinte szabálytalanul közlekedő mentőautót – amelyben ráadásul egy trombózisos beteg utazott.

Oroszországban ugyanis a pályák belső sávjait csakis előzésre használhatják a közlekedők, kivéve a rendfenntartó szerveket, amikor egy-egy vészhelyzet miatt sietnek. Márpedig ebben az esetben működött a mentős fényjelzése, így érthetetlen, mi nem tetszett az M6-os vezetőjének, aki úgy érezte, szóban kell tisztáznia nézeteltérését.

Csak szerencse, hogy senkinek nem esett baja, a fedélzeti kamerának köszönhetően a rendőrség pedig hamar megtalálta a veszélyt okozó férfit, akinek egyébként több kifizetetlen bírsága is van, így akár börtön is várhat rá.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Fekete György
2015-09-27 - 09:11

Ritka szemét az ilyen BMW-s. Örökre elszedném a jogosítványát. Ez már banditizmus amit művelt!!


*/