/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Feltartja a szirénázó mentőt a bunkó BMW-s – videó

2015. szeptember 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi videó ismét a BMW-sekkel kapcsolatos negatív előítéleteket hivatott megerősíteni, ugyanis az orosz autópályán egy BMW M6-os vág egy beteggel igyekvő mentő elé, majd le is állítja azt.

Nem csak bunkó, de iszonyatosan balesetveszélyes is, amit egy önbíráskodó BMW-s művelt Oroszországban, amikor az autópálya belső sávjában kényszerített megállásra egy szerinte szabálytalanul közlekedő mentőautót – amelyben ráadásul egy trombózisos beteg utazott.

Oroszországban ugyanis a pályák belső sávjait csakis előzésre használhatják a közlekedők, kivéve a rendfenntartó szerveket, amikor egy-egy vészhelyzet miatt sietnek. Márpedig ebben az esetben működött a mentős fényjelzése, így érthetetlen, mi nem tetszett az M6-os vezetőjének, aki úgy érezte, szóban kell tisztáznia nézeteltérését.

Csak szerencse, hogy senkinek nem esett baja, a fedélzeti kamerának köszönhetően a rendőrség pedig hamar megtalálta a veszélyt okozó férfit, akinek egyébként több kifizetetlen bírsága is van, így akár börtön is várhat rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Fekete György
2015-09-27 - 09:11

Ritka szemét az ilyen BMW-s. Örökre elszedném a jogosítványát. Ez már banditizmus amit művelt!!


*/