/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Ferrarival randalíroztak a Hősök terénél – videó

2017. július 07. 11:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Josh Cartu, a Magyarországon élő kanadai milliárdos ismét nem szokványos módon mutogatta magát Budapest utcáin LaFerrari Apertájával. A fedélzeten a DJ Afrojackkel kiegészülve rendes füstfelhőt csinált fényes nappal a Dózsa György úton a Gumball 3000 futam résztvevőjeként.

Hiába ritka és méregdrága, vannak akiknek ez is csak egy tárgy a sok közül. Márpedig az olasz milliárdos Josh Cartutól megszokhattuk, hogy nem kíméli az alá rakott technikát.

Pár éve arról vált híressé, hogy egy közel 50 milliós BAC Monót tört össze a Budai Vár alatti alagútban, legutóbb már nyitott tetős LaFerrari Apertáját mutogatta, most pedig a Gumball 3000 futam résztvevőjeként gumit égetve láthatjuk a Hősök tere környékén hihetetlen V12-es üvöltő hangorkán kíséretében.

Hiába veszélyes és szabálytana a mutatvány, a lelkes közönség fütyülve és sikítva éljenzi a nem mindennapi megmozdulást. A második videón még néhány kigyorsítást is láthatunk többek között az Andrássy úton, illetve egy kis csevejt a magyar rendőrökkel, majd a befutót.

Csak emlékeztetőül, a Ferrari fennállásának 70. évfordulójára készítette LaFerrari Aperta motorterében egy 6.3 literes V12-es szív dobog egy elektromos egységgel kiegészítve, így az összteljesítmény eléri a 963 lóerőt, ami elég a három másodpercen belüli százas sprintidőre, valamint a 350 km/órás csúcssebességre.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

marcy
2017-07-07 - 22:10

kanadai


*/