/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Fittyet hány a motoros rendőrre a mobilozó autós – videó

2016. október 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután megáll mellette és észreveszi, hogy a telefonját nyomkodja egy Volkswagen Golf sofőrje, a rendőr finoman szólni próbál neki, ám az rá se hederít, s egyszerűen továbbmegy. Mikor végre megállítja, kiderül, hogy még a zenét is üvöltette, azért nem észlelte őt.

Mint az közismert, a volánnál ülve még a lámpánál várakozás közben sem szabad nyomkodni telefonunkat – pláne nem üzeneteket küldözgetni. Persze ha már valaki ezt csinálja, legalább mutasson némi odafigyelést, főleg, ha egy motoros rendőr áll mellé, s kérleli az eszköz letételére.

Ám videónk „főhőse” az üvöltő zene mámorában észre sem vette a mellette beszélni próbáló biztosurat, így nyugodt szívvel gurult tovább. Még a hang- és fényjelzésre sem fordított figyelmet, így csak a következő megálláskor tudott mellé érni a rendőr, mire már érdekes módon gyorsan elrakta mobilját és a zenét is le tudta halkítani.

Arról nem tudunk, hogy megbüntette-e a figyelmetlen hölgyet a biztosúr, pedig Ausztráliában – ahol a felvétel készült – 400 dollárra is büntethetik az efféle szabálysértést elkövető autósokat három büntetőponttal kísérve.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

gyorgy
2016-10-18 - 03:06

Ausztriaban nem a bal oldalon közlekednek és nem angolul beszelnek. de lehet hogy csak a iskolai veszettségemmel van baj.

Kőrössy Balázs
2016-10-19 - 21:56

Tisztelt György,
Az eset Ausztráliában történt, ahogy írtuk is. itt a kormány a jobb oldalon található általában az autókon és – esetenként kicsit fura lehet a hangzása az akcentus miatt, de – angol a beszélt nyelv.

jako
2016-10-22 - 09:14

Semmi baj kedves György, gondolom le maradt a szemüveg.
Egyébként én a járőr helyében a legmagasabb bírságot osztottam volna ki neki, mert amikor először szólt a nőnek a járőr, még rá is nézett, csak nem igazán érdekelte


*/