/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford Focus RS-t vezet a világ legvidámabb taxisa – videóval

2018. január 28. 12:53   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Norvégiában él, és egy 350 lóerős sportautóval fuvarozza a környékbelieket egy hivatásos taxis. Evald Jåstad szerencsésnek tartja magát, hisz a hobbija egyben a hivatása is, ráadásul családja támogatását egyaránt élvezi.

Norvégia déli részén, egy csupán alig hétezer főt számláló településen dolgozik a Föld egyik legelhivatottabb taxisofőrje. Evald Jåstad Odda városában keresi kenyerét egy nem mindennapi autó volánja mögött.

A kétgyermekes családfő egy kék Ford Focus RS-szel vadássza utasait a skandináv országban, pontosabban utasai vadásznak rá, hisz nem átlagos, hogy egy 350 lóerős, összkerekes taxival vigyék őket a szűk, de kiváló minőségű és látványt nyújtó utakon.

Jåstad úr még másfél éve vette a hot hatch-et, azóta 127 ezer kilométert pakolt bele mindenféle probléma nélkül. A gyári ellátmányon túl taxaméter és a szükséges jelzések kerültek az autóra, illetve egy szett fehér, rali-stílusú kerék, valamint gumi sárhányók is díszítik.

A helyiek által kék villámnak hívott 2.3 literes turbómotoros Focus RS teljesen normál tarifával üzemel, így a kifejezetten magas benzinár tükrében érdekes választásnak bizonyult, ám nem csak a kuncsaftok, de a család ifjabbik férfi tagja is nagyon élvezi, amikor apa reggelente a munkaeszközzel viszi őt oviba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/