/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Goodwoodot is bevette Ken Block – videó

2018. október 07. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A driftshow nagyágyúja, Ken Block legújabb rövidfilmjében a híres Goodwoodi birtokon csúszkál keresztbe mindenhol a lehető legszűkebben és a legnagyobb füstfelhőket gyártva. Segédje ezúttal is a Ford Mustang alapokra épült, 1400 lóerős Hoonicorn járgány.

Az Xbox játékkonzolra megjelent Forza Horizon 4 játék népszerűsítéséért készült az alábbi videó, melyben a gymkhana fenegyereke kalandozik egyet a Goodwoodi Sebességfesztiválnak helyt adó elegáns birtokon. Először klasszikus autók körül, majd egy repülőgép mellett, végül a Goodwood villa előtt égeit az abroncsokat a tőle megszokott profizmussal és egy csipetnyi humorral tálalva.

Az 1965-ös Ford Mustangból lett Hoonicornba egy 6.7 literes duplaturbós motor került, amely metanollal hajtva 1400 paripát képes küldeni a négy kerékre, tehát nem is kérdés, hogy bármikor táncba vihető.

A Forza Horizon csak Xbox platformon megjelenő autószimulátor körülbelül 450 vezethető járgánnyal a világ legkülönfélébb pályáin. A játék ütőkártyái közé tartozik gyönyörű grafikája, változatos „termékfelhozatala”, kiváló játékélménye és spéci autócsomagjai, melyek olyan klasszikusokat is magukban foglalnak, mint James Bond Aston Martin DB5-öse vagy épp Ken Block Hoonicornja.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/