/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyalogosriasztó hangokat hallat a tuningolt BMW 1M – videó

2018. január 13. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár egy tűzijáték csúcspontja vagy egy háborús film lövöldözős jelenete, úgy durrog és csattog Monaco utcáin egy nemesítésen átesett BMW M1. A polgárpukkasztó bajor többször áthalad a város legnevezetesebb pontjain az embereket riogatva.

Monaco gazdag és elegáns idilljét mi más tudná felrúgni a legjobban, mint egy olyan autó, amely durrogva, csattogva, vad kiállással érkezik meg a legnevezetesebb kanyarokba és alagútba.

Az elkövető egy (meglepetésre) svájci rendszámos BMW 1M Coupe, melyből csupán 6309 darab készült, így nem gyakori látvány még arrafelé sem. A szóban forgó négykerekű ráadásul messze került gyári önmagától, ugyanis egy szélesítés mellett egy matt fóliaréteget is kapott és feketére festett gyári felniken gurul.

Hogy a 3.0 literes turbómotor 340 lóerejét és 450 Nm-ét megdolgozták-e, arról nem tudni, de a kipufogórendszer biztosan nem gyári, így talán hoz egy kis extra teljesítményt önmagában is – nem beszélve a brutális hangról, amit gázelvételre a benzin visszaégése robbanásokkal egészít ki. Nem csoda, hogy mindenki erre az autóra figyel, bárhol haladjon el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/