/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyári film az új Skoda Superbről – videó

2015. február 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már nyakunkon a következő, negyedik generációs Skoda Superb. A cseh limuzint holnap mutatják be hivatalosan, így ideje volt egy kis mozgóképes felcsigázó kampánynak.

Találó videóval igyekszik népszerűsíteni a holnap Prágában bemutatkozó autóját a Skoda. A rövidfilm elején a régi, 1934-ben bemutatott első – V8-as motorral és összkerékhajtással szerelt – Superb körvonalait láthatjuk, majd megérkezünk a jelenbe (vagy inkább a jövőbe), ahol már a legújabb modell íveit vehetjük szemügyre.

A Volkswagen Passat B8-on alapuló cseh négykerekűt igyekeztek a mérnökök minél inkább különbözővé tenni, mint amilyen német testvére. Ennek megfelelően a SuperB hosszabb lesz (nagyobb lábtérrel és 625 literes csomagtartóval), illetve csomagtérajtaja üvegestől nyitható lesz, így könnyebben pakolható. A motorkínálatot illetően azonban várhatóan egyezni fog a két modell felhozatala.

A pletykák szerint a Skoda a későbbiek során valószínűleg kiad majd egy sportosabb változatot is, ám ez nem jelenti egy esetleges RS verzió megjelenését.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/