/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Ha a nagymama kel át a zebrán – videó

2015. február 28. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elég egy kis figyelmetlenség, és hiába van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán, könnyen bekövetkezhet a baj. Szerencsére, ha a figyelme nem is, a reflexei és az ítélőképessége helyén volt a következő videón szereplő kamionosnak.

Látva, hogy egy idős néni próbál átkelni a zebrán, a felvételt készítő sofőr a saját menetirányában mindkét sávot elfoglalva áll meg, hogy így biztosítsa maximálisan a hölgy biztonságos átkelését. Ám ami ezután jön, arra ő sem számított.

Valószínűleg a kamerázó autós ereiben is megfagyott egy kis időre a vér, amikor a szemközti sávban egyszer csak egy kamion kezdett az ő irányába haladni.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZGPRuMpPw44#t=11

Szerencsére sem a gyalogost, sem őt nem találta el a későn fékező, és emiatt kikerülő manőverre kényszerült szerelvény, bár arról nem tudni, mit tarolt le esetleg, mielőtt megállt volna.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

nicolkidman
2015-02-28 - 09:33

Uhhh! Ez meleg dolog volt! Sőt, forró. A kamion valószínűleg az árokban kötött ki, azért gondolom, mert többen is megálltak és olyan sebességgel és szögben kerülte a nénit, hogy nem hiszem, korrigálni tudott volna. Tisztelettel.


*/