/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ha szereti a Hondákat, ezt muszáj megnéznie – videó

2017. december 13. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nyolc darab különleges nemesítésen átesett Honda Civic feszül egymásnak egy negyedmérföldes gyorsulás erejéig egy kifutópálya aszfaltcsíkján. A vegyesfelvágott összteljesítménye meghaladja a 6000 lóerőt, és van pár kakukktojás.

Aki szereti a japán márka híres típusát, annak akár a duplájára is emelkedhet a pulzusszáma az alábbi videót nézve, ugyanis a modified csapata összehozta a Föld legnagyobb Hondás gyorsulási versenyét, melyben csak 5. és 6. generációs példányok feszülnek egymásnak.

Az autók közül egyik sem gyári állapotú, a leggyengébb is 430 lóerőt küld az első kerekein keresztül az aszfaltra, míg a legerősebb 1250 paripát képes megmozgatni, de átlagosan 700-1100 lóerőig terjed a skála. De vajon melyik mire képes a másik ellen?

Két érdekes résztvevője akad a megmérettetésnek: az egyik egy 430 lóerős, szívómotoros piros példány, míg a másik egy 900 lovas összkerekes kék szépség – az egyetlen a mezőnyben, amelyen mindegyik kerék egyforma – a műsorvezetők szerint ők a favoritok, s hogy mi lesz ebből? Alább kiderül:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/