/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hajszálon múlt a vakmerő rendőr élete – videó

2015. november 15. 09:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt már régóta tudjuk, hogyha Amerikában autós üldözés van, annak kimenetele bárhogy elsülhet, de videón látni egyes szám első személyben, ahogy egy bedrogozott SUV tolvaj majdnem elgázol egy rendőrt, így is elég sokkoló.

Akár egy számítógépes játék vagy egy akciófilm kiragadott jelenete is lehetne, amit egy amerikai biztos úr öltözékére szerelt kamera vett fel egy autós üldözés során.

A videó elején azt láthatjuk, ahogy a rendőr megérkezik az üldözött elé, majd az út közepén akadályt állva autója fedezékében előveszi fegyverét, hogy a közeledő járműre lőhessen szükség esetén. Azonban az egyre közeledő kocsi nem akar lassítani, sőt, inkább direkt felé veszi az irányt, a következő pillanatban pedig a rendőr már a földön. Szerencsére a hatalmas becsapódás ellenére a tisztnek nem esett baja, a lopott Infiniti QX80-at vezető 41 éves, drogos befolyásoltság alatt álló nőt pedig elkapták, és most több törvényszegés miatt kell bíróság elé állnia.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/