Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Hatalmas balesetet okoz a forgalommal szemben közlekedő SUV – videó

2017. június 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egymást követte két autós egy amerikai autópályán, amikor az elől haladó hirtelen fékezni kezdett, a mögötte menő, pedig ezt látva sávot váltott, csakhogy épp amiatt lassított az első, ami aztán a második vesztét okozta. Egy szabálytalanul szemből jövő terepjáró…

Bárhogy is legyen kitáblázva, sajnos havi szinten lehet hallani a forgalommal (leginkább autópályákon, ahol a tempó miatt még veszélyesebb) szemben haladó járművekről, amelyeket vagy a rendőrség vagy egy sajnálatos baleset állít meg. Legutóbb a második következett be.

A kamerázó jármű egy Hyundai Sonata volt, amely az előtte haladó pickupot követte egész tisztes távból, ám az egyszer csak hirtelen lassulni kezdett, mire a Hyundai vezetője kikerülő manőverbe kezdett, ám csak ekkor vette észre a veszélyt, ami lassításra kényszerítette barátját. Ekkora azonban már megtörtént a baj egy Ram pickup személyében. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem frontálisan ütköztek az autók, bár a pórul járt kamerást még egy hátulról jövő társa is eltalálta.

Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja. A vétkes sofőr elmenekült a helyszínről, a magára hagyott autóban pedig marihuánát és egyéb kábítószereket találtak a rendőrök. A pickup tulajdonosát kikérdezve bizonyossá vált, hogy egy barátja kérte kölcsön néhány órára, azonban végül ezt okozta vele.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Nemes József
2017-06-16 - 17:42

Nem csodálkozom, hogy sokszor szemben hajtanak fel az autópályákra. Ugyanis sok esetben a lehajtás és felhajtás egymás mellett van és gyakorlatlan vezető nem tudja hirtelen eldönteni melyik melyik!
A sztrádáról lehajtó és a felhajtó sávot egymástól minimum 50-100 méterre kéne kialakítani abban az esetben ha ezek egy oldalra esnek! További segítség lehet a felhajtásnál kanyarodó sáv kialakítása.


Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!